U CG traže sezonce, evo kolika je plata

Planom zapošljavanja sezonske radne snage u Crnoj Gori, predviđeno je angažovanje više od 10.000 osoba sa evidencije nezaposlenih.

Za sezonski rad poslodavci nude zarade od 300 do 800 evra, saopšteno je iz ZZZCG.

(Foto: Thinkstock)

Zavod za zapošljavanje Crne Gore ovih dana posreduje u izboru sezonske radne snage i za potrebe poslodavaca Karisma Adriatic i Budvanska rivijera. 

Budvanska rivijera, posredstvom Zavoda, oglasila je 600 slobodnih radnih mesta. Reč je o radnim pozicijama u hotelima Slovenska plaža, Aleksandar, Palas i Mogren. 

Poslodavac Allure palazzi - Karisma Adriatic iskazao je potrebu za velikim brojem sezonskih radnika, u hotelima u Kotoru i Baru, prenosi Seebiz.. 

"Poslodavac nudi korektne uslove rada. Zarada se kreće između 300 i 800 evra, u zavisnosti od vrste posla. Obezbeđen je smeštaj i dva obroka u toku smene", saopšteno je iz ZZZCG. 

U hotelu Allure Palazzi Kotor slobodne su sledeće radne pozicije: mngr domaćinstva, recepcioneri, bellboy, sobarice, higijeničarke, radnici u vešeraju, konobari, barmeni, kuvari, pomoćni kuvari, pomoćni radnik u kuhinji, poslastičar, radnici u tehničkoj (tehničar, električar, baštovan), nabavka, magacioner i računovođa. 

Hotelu Ruža vjetrova Bar potrebni su: kuvari, pomoćni kuvari, pomoćni radnici u kuhinji, konobari, serviri, šankeri, sobarice, higijeničarke, radnice u vešeraju, magacioner i recepcioner.

izvor: b92.net

KORISNI LINKOVI

Klikom na sličicu možete posjetiti korisne web stranice.   

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…