Klub za traženje posla

 • Šta je klub za traženje posla?

  Klub za traženje posla je mjesto gdje nezaposlena osoba može dobiti kontinuiranu pomoć u vezi sa traženjem posla od stručnih osoba sa krajnjim ciljem da dobije zaposlenje. Kroz višesedmičnu obuku članovi kluba će steći relevantna znanja i vještine za traženje posla, koja će dodatno uticati na njihovo samopouzdanje i motivaciju.

 

 • Ko može biti član kluba za traženje posla?

  Sva lica, koja se na aktivnoj evidenciji nezaposlenih.. Ukoliko postoji više zainteresiranih nego što klub trenutno može primiti, formira se lista čekanja.

 

 • Šta mogu dobiti od kluba za traženje posla:

  Možete dobiti šansu za posao! Možete steći znanja o tome kako napisati biografiju (CV), popratno pismo, kako se predstaviti poslodavcu i uspješno obaviti intervju, na koji način pratiti i prijavljivati se na oglase za posao, kako se ponašati prvi dan na poslu i kako isti zadržati.

 

 • Članovi kluba će imati:

  Obuku iz oblasti traženja posla (pisanje biografije i popratnog pisma, tehnike traženje posla, korištenje izvora informisanja, tehnike telefoniranja, intrevju kod poslodavca, rad sa aplikacijama i prijavnim obrascima, kako se ponašati na radnom mjestu),

 

 • Kako se možete prijaviti?

  Prijaviti se možete lično, u prostorijama Zavoda za zapošljavanje Brčko distrikta BiH, ili meilom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. poslati prijavu koja je u prilogu.

 

 

Kliknite na link ispod kako biste skinuli obrazac prijave:

Prijava za Klub za traženje posla u Brčkom - Latinica | Ćirilica

 

Klubovi za traženje posla su otvoreni u sklopu Projekta YEP - Projekta zapošljavanja mladih u BiH, koji finansira Švicarska agencija za razvoj i saradnju (SDC), a implementira njemačka konsultantska firma GOPA.

 

KORISNI LINKOVI

Klikom na sličicu možete posjetiti korisne web stranice.   

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…