Pismo:

Prijavi se na Job Lab

Američka trgovačka komora u BiH u suradnji sa kompanijama Telemach i LINK Group (ITAcademy) organizuje dvodnevnu radionicu: „JOB LAB – Edukacija o IT vještinama za nalaženje posla“ u Brčkom 27. i 28.11.2018. od 10:00h do 15:00h, u prostorijama Omladinskog Centra „Vermont“, Trg Pravde br.18, Brčko Distrikt 76100, Brčko.

Dvodnevna edukacija namijenjena je nezaposlenim licima u dobi od 30 do 45 godina sa akcentom na sticanje IT vještina potrebnih za nalaženje posla.

Svi polaznici “Job Lab” radionice, nakon završene dvodnevne radionice, dobiti će od ITAcademy online kurs ECDL - European Computer Driving Licence (Osnove korišćenja računara, Osnove korištenja interneta, Tabelarne kalkulacije (MS Excel), Obrada teksta (MS Word), Izrada prezentacija (MS PowerPoint), ECDL Access.

Najbolji učesnik radionice na poklon dobija tablet i konkuriše za posebnu nagradu  (stipednija za jednogodišnje online školovanje na ITAcademy u vrijednosti od 4.000 KM).

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se prijave u Zavodu za zapošljavanje Brčko distrikta BiH, ulica Fra Šimuna Filipovića br.2.

U prilogu je obrazac prijave, koji možete preuzeti ovdje.