Pismo:

Samozapošljavanje u poljoprivredi 2020 - Objava konačne liste i produženje roka za dostavu dokumentacije

Obavještenje o objavi Konačne liste po Programu samozapošljavanja u poljoprivredi na području Brčko distrikta BiH u 2020.godini i produženju roka za dostavu dokumentacije, do 23.07.2021.godine, do 14:00 časova

Obavještavamo lica koja su se prijavila na Javni poziv za prijavu na Program samozapošljavanja u poljoprivredi na području Brčko distrikta BiH u 2020. godini, da je usvojena Konačna lista  po Programu samozapošljavanja u poljoprivredi na području Brčko distrikta BiH u 2020. godini. 

Napomena:

Zbog nemogućnosti određenog broja kandidata sa Konačne liste da dostave, dole navedenu, dokumentaciju uslijed zapreka administrativne prirode, rok za dostavu je produžen do 23.07.2021. godine (petak) najkasnije do 14:00 časova.

  1. kopija rješenja o osnivanju pravnog lica ili preduzetnika;
  2. kopija rješenja o registraciji poreznog obveznika u Poreznoj upravi Brčko distrikta BiH (JIB);
  3. kopija obavještenja o razvrstavanju poslovnog i drugog subjekta prema djelatnosti izdatog od Agencije za statistiku, Ekspozitura Brčko, sa naznačenom pretežnom djelatnošću;
  4. kopiju kartona deponovanih potpisa (spesimen potpisa );
  5. kopiju prijave na PIO/MIO;
  6. kopiju prijave na Fond zdravstvenog osiguranja.

Molimo da sadržaj priloženih kopija ( 1.-6.) bude čitljiv. 

Napomena: Po sačinjavanju ugovora Zavod će, telefonskim putem, obavijestiti kandidate kada će pristupiti potpisivanju ugovora.   Kandidati će, prilikom potpisivanja ugovora, biti u obavezi ponijeti pečat firme i bjanko mjenice, kao instrumente obezbjeđenja izvršenja ugovorenih obaveza, koje će biti deponovane uz ugovor.