Pismo:

IMPAKT sedmica

Ova sedmica u našem Inkubatoru bila je prepuna novih dešavanja. Naš tim je nastavio da radi na radionicima u lokalnim zajednicima gdje je obuka već započeta, tako da smo u ovoj sedmici održali radionice na čak pet lokacija a to su: Gacko, Novi Grad, Gračanica, Bijeljina i Zavidovići.

Ono na što smo posebno ponosni jeste Pitch u Brčkom gdje su tri poslovne ideje nagrađene finansijskom podrškom. U prethodnoj objavi smo pisali više o tome, a to možete pročitati više u prethodno objavljenom članku. (https://impakt.ba/bih/podrska-za-tri-poslovne-ideje-u-brcko-distriktu/)

Također ova sedmica je ugledala premijeru našeg prvog videa o poduzetnicma koji su uspješnu pokrenuli svoj vlastiti biznis. Tu smo imali Enu Begičević Čeliković, koja je vlasnica dizajnerskog studia Elosso, video možete pogledati na narednom linku: https://www.youtube.com/watch?v=AoAD-AjdsXI

Naša je ekipa još učestvovala na sastanku „Budućnost i promjene tržista rada“ u organizaciji KULT-a gdje smo dijelili naša iskustva iz oblasti preduzetništva i tržista rada. Također smo predstavili naše aktivnosti i planove za budućnost.

Naše aktivnost se nastavljaju i naredne sedmice, gdje otvaramo vrata našeg Inkubatora u Zvorniku, dok u ostalim lokalnim zajednicama nastavljamo sa našom obukom.

Ukoliko želite biti dio naše uspješne preduzetničke priče, zapratite nas na društvenim mrežama i saznajte najnovija dešavanja u našem Inkubatoru. (https://www.facebook.com/yepbih) (https://www.instagram.com/yep_fondacija_impakt/)

Naš tim želi vam ugodan vikenda.

 

Izvor: Impakt.ba