Pismo:

Stipendije na Australijskom pomorskom koledžu

Univerzitet u Tasmaniji poziva studente da se prijave za dobijanje stipendija na Pomorskom koledžu. Tasmanijski stipendijski program je osnovan 1995. godine sa ciljem stipendiranja obećavajućih nesvršenih, postdiplomskih studenata, istraživača i internacionalnih studenata.

Ovim programom se omogućava studentima koji tek započinju svoje studije 25 odsto popusta na cijenu školarine tokom trajanja njihovog studiranja. Prijave kandidata će odmah po slanju biti uzete u razmatranje. Selekcija će biti izvršena ocjenjivanjem dosadašnjih akademskih dostignuća kandidata.

Kandidati će biti obaviješteni po slanju krajnjih rezultata da li su primljeni na ovaj stipendijski program. Uspješni studenti će naći detalje i uslove za stipendiranje u svojoj TIS stipendijskoj ponudi. Stipendije su dostupne samo za studente koji tek počinju svoje studije, prijave studenata koji već studiraju na nekom programu neće biti prihvaćene.

Moguće su prijave na bilo kojem programu Australijskog pomorskog fakulteta. Svi međunarodni kandidati će morati da pošalju dokaz o znanju engleskog jezika. Kandidati koji ne dolaze iz engleskog govornog područja moraju poslati kopiju IELTS ili TOEFL testa.

Krajnji rok za slanje prijava je 25. novembar 2016. godine.

Više informacija može se naći na zvaničnoj strani: http://www.utas.edu.au/.